Ротарианска награда за младите автори на рок музика от България и Македония.

Ротари Клуб – Дупница ще връчи награда на един от финалистите в Концерта за млади автори на музика „Rock’n Pop the Borders”. Впечатлени от таланта и енергията на участниците в надпреварата, приятелите от дупнишкия клуб решиха, че те трябва да бъдат подкрепени и насърчени и с награда от тяхно име. Ротари е организация на бизнесмени и професионалисти, обединени в световен мащаб, които служат в хуманитарната сфера, насърчават високите етични норми във всички професии и спомагат за изграждането на добрата воля и мира по света.

Наградата ще бъде връчена от президента на Ротари Клуб – Дупница, г-н Кольо Илиев, заедно с грамота на организацията. Каква ще бъде тя – финалистите и гостите на Концерта за млади автори на музика „Rock’n Pop the Borders” ще разберат вечерта на 9 август.

Концертът за млади автори на музика „Rock’n Pop the Borders” е финален етап в надпреварата на млади автори на рок музика от България и Македония. Той се изпълнява в рамките на едноименния проект, осъществяван от сдружение „Партньори – Дупница” и Регионалния център за устойчиво развитие – Кратово, с подкрепата на Програмата за трансгранично сътрудничество България – Македония