Големиот рок спектакл во Куманово – филм

Исклучително важно за организаторите на Rock’n Pop the Borders настан беше големиот промотивен концерт на победници и учесници во првото издание во Куманово, Македонија. Целта на овој настан беше да ја промовира иницијативата во партнерската земја и како што ќе видите – успеа! Во планот за акција, партнерите од „Регионалниот центар за одржлив развој“ – Кратово предвидоа видео документирање на настанот. Задоволни сме да ви ја претставиме комплетниот запис тука: